Dyskineze žlučníku, cholestáza.

Ya- řekl: 11/16/2015 17:37

Dyskineze žlučníku, cholestáza.

Otázka: Jak se projevuje žlučová kamenné onemocnění?

Co musíte nejprve věnovat pozornost. První je postoj k jídlu: jaký druh jídla se vám líbí a jaký druh jídla se vám nelíbí, ráno se najíte nebo ne. Lze říci, že významná část populace nejí ráno a věří, že je to v pořádku. Říká se, že žaludek není vzhůru, nebo na toto téma existuje množství dalších verzí. Někteří říkají: „Bez šálku kávy, nejsem muž,“ a do dvanácté hodiny se moje chuť k jídlu probudí. To je jedno z označení.

Druhou je láska nebo nelítost, v závislosti na stupni stagnace žluči, na tučné potraviny. Při snídani nebo jídle se člověk bude cítit hlad, dokud nebude jíst sendvič s máslem, po kterém se bude cítit normálně. Je to jednodušší. Nesmí jíst na oběd, pak jíst sendvič s máslem, a všechno bude v pořádku, nepohodlí v jeho žaludku projde, a on bude mít normální pocity.

U silnějších stupňů stagnace žluči se u lidí vyvinou další příznaky. Naopak, nelíbí se pro tučné potraviny. Na pouhou myšlenku na tučné potraviny, je to špatné, člověk kategoricky odmítá konzumovat, věří, že je to dobré, protože každý jen říká, že tuky jsou škodlivé. Po jídle může dojít k další nevolnosti. To jsou známky toho, že málo lidí věnuje pozornost. Takový důležitý bod jako těžkost v pravém hypochondriu po jídle, možná před jídlem. Objeví se nepohodlí, někdy kolika v pravém hypochondriu. Navenek si člověk může v těchto znameních všimnout nebo dokonce analyzovat svůj stav.

Má sladkost náklonnost se vztahují k tomuto nebo ne?

Náklonnost k sladkostí ve větším rozsahu výsadou poruch pankreatu. A v těle je vše uspořádáno tak chytře, že funkce žlučníku a slinivky jsou neoddělitelně spojeny. Láska ke sladkostí může být přítomna u lidí trpících poruchami žlučníku, protože si nelze představit situaci, kdy trpí pouze žlučník a slinivka břišní netrpí, protože enzymy, které jsou vylučovány slinivkou břišní, jsou aktivovány pouze v přítomnosti žluči. Může nastat taková situace: žluč je vylučována špatně nebo v nedostatečném množství a enzymy slinivky jsou vylučovány. Jídlo není podle potřeby stravitelné. A v důsledku toho má člověk nadýmání, problémy s židlí, je zde tzv. „Tučné židle“. To vše jsou ukazatele porušení přátelské funkce jater a slinivky břišní. Proto může být v této situaci přítomen i sladký zub, který hovoří spíše o dysfunkci pankreatu.

Vrací se do žlučových kamenů. Proč právě takové symptomy vznikají, což je něco špatného?

Je to zpravidla kvůli stagnaci žluči. Všechny příznaky, které jsem zmínil, lze definovat jedním slovem - stagnací žluči. To vede ke skutečnosti, že existuje neochota jíst nějaký druh jídla, nebo naopak vášnivou touhu jíst určité jídlo. Protože tučné jídlo, i když vždycky říkají, že je to škodlivé, je pro nás nezbytné. Navíc potřebujeme nejen nerafinované rostlinné oleje, ale také živočišné tuky, o nichž se často říká, že jsou škodlivé. Mastné jídlo je stimulátor sekrece žluči. Žádná žluč není uvolněna do jiných potravin. V těle jsou takové škodlivé procesy jako peroxidace lipidů, způsobují jakýkoliv patologický proces v jakémkoliv orgánu a tkáni. Jsou aktivovány kapalnými tuky. Ve skutečnosti je peroxidace lipidů prováděním procesu stárnutí. Pokud používáme husté tuky, zasahují do tohoto procesu, takže musí existovat určitá rovnováha: musíte použít obojí a neomezovat se na použití konkrétních tuků.

Mluvil jsem o takových pocitech, jako je nevolnost, nedostatek chuti k jídlu v dopoledních hodinách, odpor k jídlu. To proto, že během noci stagnace žluče stoupá. Ráno, od desáté, když se člověk trochu pohne, může se objevit chuť k jídlu.

Co způsobilo nespokojenost s tukem? Hlavním stimulátorem sekrece žluči je tuk. V těžkých případech stagnace žluči, nastane následující: při sebemenším zavedení tukových potravin, které přispívají k oddělení žluči, játra, již přetížená žlučí, se obávají, proto se symptomy nauzey zvyšují a člověk trpí špatně.

Jednoduchý příklad. Používáme při léčbě jednoho z postupů, který se nazývá dubazh, zahrnuje použití určitých choleretických složek ráno na prázdný žaludek. Použití oleje, nejprve u mnoha pacientů způsobuje vážné nepříjemné podmínky. Nějaký čas uplyne, sekrece žluče je obnovena a člověk ji vnímá klidně. Měla jsem pacienta, kterého jsem řekla: „Už nemůžeš dělat dubbages, už je to možné a méně“. K čemu říkala: "A můžete každý den, cítím se tak dobře." To znamená, že na pravé straně je lehkost, zlepšuje se příjem potravy a přirozeně je to pro člověka snazší.

Bolest nebo těžkost na pravé straně je také způsobena tím, že játra jsou přetížená žlučí, orgán je natažený a tak vznikají tyto pocity. Přebytek žluč může protáhnout žlučník, nebo to může být naopak pomalé, nebo to může křeč, proto tyto příznaky se vyskytují.

Hořkost v ústech je také jedním z nejdůležitějších příznaků onemocnění žlučových kamenů. Když se zeptáte na lékaře, proč se to děje, mnozí lidé věří, že je to reflux žluči z dvanáctníku do ústní dutiny. Ale to se nestane nebo je velmi vzácné. Všechno je vysvětleno jednoduše. Ve skutečnosti, se stagnací, žluč je absorbována do krve. Žluč obsahuje žlučové kyseliny. Tyto kyseliny dráždí receptory kořene jazyka, totiž kořen jazyka, cítíme hořkou chuť. Tyto nepříjemné pocity mohou být doprovázeny příznakem podobným mechanismu, jako je svědění kůže. Při stáze žluči dochází při podráždění kožních receptorů k svědění kůže.

Y- řekl: 16.11.2015 17:43

Jinými slovy, přátelé, pokud máte hořkost v ústech, věnují se tomuto problému.

Otázka Margarita Sergeyevna. Mám spoustu nemocí a všechno, co říkáš. Mluvíte o játrech a slinivce. Mám posuvnou kýlu pankreatu.

Kýla ezofageálního otvoru membrány, zmíněná v otázce pacienta, velmi často doprovází podmínky, které jsem zmínil. To je, jak to bylo, další etapa vývoje této patologie. Tlak v žaludku je narušen a v důsledku toho se část žaludku začíná plazit do břišní dutiny přes diafragmatický otvor. To se nazývá diafragmatická kýla. Poskytuje pálení žáhy a spoustu nepříjemných pocitů, říhání, regurgitace jídla, zvláště charakterizované zvýšenými příznaky při naklonění těla. Technologie, kterou používáme, nám umožňuje pomáhat pacientům i při velmi těžkých kýlách. Měli jsme takové pacienty. Léčba trvá 3, 4 nebo 5 měsíců, aby osoba cítila plný účinek terapie, zbavila se této nemoci. Můžeme říci, že máme technologie, které nám umožňují tento velmi složitý problém vyřešit.

Otázka Po laparoskopii, můj žlučník byl odstraněn před několika lety, jak mohu udržet své játra teď, musím udělat dabing nebo nějaké jiné choleretic postupy? Je mi 56 let.

Kolika nebo pocity?

Ne, ale velmi často se moje žluč narušuje.

Obecně podporuji, aby se žlučník neodstraňoval, ale pokud se to stalo. Je žádoucí, aby se k nám pacient dostal, abychom jí mohli přiřadit odpovídající léčbu. Nyní můžete začít dělat dubazhi, ale je zde nebezpečí nepříjemných symptomů. Před provedením jakýchkoli doporučení musíte osobu vidět na recepci.

Je nutné vyložit játra, je to nutnost, protože někdy takové procesy znamenají další závažné porušení.

Měl jsem jednoho pacienta, který měl také odstraněný žlučník, i když to nebylo nutné, a po pěti měsících se rozvinula těžká žaludeční vřed. Musel jsem to urgentně léčit, protože žena měla výrazný syndrom bolesti. A protože jí bylo více než 60 let, tato situace by skončila tím, že by odstranila 2/3 žaludku, to znamená, že je to postižení.

Chtěl bych říci o operaci na odstranění žlučníku.

Faktem je, že žlučník je srdcem jater, a proto bych s ním tak lehce nezacházel. Není to jen pytel, který hromadí žluč a v případě potřeby ho vypouští. Pokud rozumíte jemným mechanismům žlučníku, opakuji, je to srdce jater. V okamžiku, kdy se žlučník zmenšil a vyhodil žluč, je to nejdůležitější. Protože se vytváří negativní tlak a sekrece z jater (žluč ze žlučovodů, sekrece z pankreatických kanálků) začínají přistupovat k východu, jsou vytaženy nahoru. A když se odstraní žlučník, tento mechanismus se vypne. Tajemství se hromadí, přispívají k rozvoji zánětu a zvětšování těchto orgánů, je narušen odtok, a tím i masa nepříjemných pocitů. Tam je dokonce něco jako "postcholecystotomický syndrom", kdy člověk po odstranění žlučníku vyvíjí bouři nepříjemných pocitů, které neměl před odstraněním. K tomu je třeba přistupovat velmi opatrně a uchýlit se k operaci, když je to opravdu nutné. Teď je tu všeobecné odstranění žlučníku (odstraní ho jako zkažený zub, a poté se zuby obvykle ošetřují) a cholecystotomie je naprosto strašidelná věc. Vede to k vážným následkům. Nyní léčíme ženu s těžkou autoimunitní hepatitidou, již dorazila do stadia, kdy jí bylo řečeno, že už vám nic nepomůže, počkejte na konec, ve věku 42 let. Léčí se již šest měsíců a více či méně je vybráno z vážných problémů. A vyprovokovalo všechny odstranění žlučníku: mělo dva malé oblázky, což obecně nedávalo koliku. Existují i ​​jiné způsoby léčby žlučových kamenů.

Chtěl jsem vědět o depresi. Je pravda, že můžeme mluvit o slabosti a depresi v případě problémů se žlučníkem a související slinivkou břišní?

Už jsem řekl, že se stagnací žluči dochází k její absorpci do krve. Žluč je velmi zajímavé tajemství, které tělo vylučuje. Na jedné straně žluč zahrnuje známý bilirubin, což je struskový produkt, který vzniká v důsledku rozpadu červených krvinek a hemoglobinu. Na druhé straně obsahuje mnoho látek potřebných k stimulaci střev. To znamená, že v našem těle je výroba bez odpadu. Neexistuje nic, co by nemělo užitečné vlastnosti pro jiné procesy. Vzhledem k tomu, že žluč je stále poměrně agresivní a toxický produkt, který se vstřebává do krve, způsobuje intoxikaci. A intoxikace se vždy projevuje depresí. Slabost, „ne“ osoba, nemůže vstát ráno, nemá chuť nic dělat. To jsou symptomy charakteristické pro jaterní problémy.

Chtěl bych říci, že jednou z příčin problémů s játry, které jen málo lidí říká, je problém příštítných tělísek. U lidí trpících problémy žlučového systému, velmi často existuje kombinace onemocnění štítné žlázy a onemocnění žlučových kamenů. Pokud tento faktor během léčby neberete v úvahu, léčba nepovede k ničemu. Posuďte sami, i když odstraníte žlučník, problém není nikam. A co dál. V důsledku stagnace žluči, sůl začne být uložena už v kanálkách, a v některých lidech v 5-7 rokách, jak vy máte štěstí, těžká jaterní kolika začne se objevit, pak vy musíte uchýlit se k operaci. To je vážný stav: pro zmírnění tohoto stavu, osoba dostane velké dávky antispasmodik, a IV kapky jsou uvedeny v pořádku. A tato situace bude vždy opakována.

Právě začíná řetězová reakce a přechází z bolavé hlavy na zdravou.

Recenze o tom, jak léčit zánět žlučníku

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

  • Lidové byliny
  • Tam je účinnost

  • Potřebujete vědět o alergiích na trávu

Dlouhou dobu mi žlučník připomíná bolestivé bolesti, někdy se to děje po těžkém jídle, které padá na dlouhou dovolenou a někdy i po zvedání těžkých nebo rychlých chůzí.

Vím, co je problém s ním pomůže výsledky ultrazvuku, který jsem udělal.

Byl jsem předepsán léky na léčbu a také mi bylo doporučeno obrátit se na populární metody, které jsem udělal.

To dělá proces odlivu žluči nejúčinnějším.
K tomu potřebujeme trávu: řebříček, pampeliška, horolezec (knotweed) a květy měsíčku.
Všechny bylinky by měly být ve stejném množství, nalijte rychlostí jednoho litru 2 lžíce. Já Je nutné trvat a jíst před jídlem třikrát denně.

To bude vyžadovat sušené meruňky, asi 100 gramů za den, průběh léčby po dobu 2 týdnů. Je nutné konzumovat sušené ovoce a nalijte na něj vroucí vodu, držte ji tak, aby se vařila, a pak ji snězte. To je nejlepší udělat během dne, ne kombinovat s jinými potravinami.

Okurková šťáva, její použití přichází ode mě jen na léto, kdy se objevují její plody, čisté v každém smyslu.
Taková šťáva zkapalňuje žluč dobře, musíte pít více než 100 ml. za den.

Metody jsou velmi jednoduché, ale účinné. Po chvíli pocítíte jejich účinek na sebe, zapomenete, že existují problémy s bublinou. Ale samozřejmě musíte dodržovat správnou výživu, bude efektivnější.

stáze žluči u cholecystitidy, jak se léčit?

Pokud to není tajemství, jak můžete mít žlučník, můžete to popsat? Mám podobné problémy, během dne můžu být několikrát nemocný pod žebry vpravo, 7-8 cm nad a 4 cm vpravo od pupku, někde tam. Někdy hoří bolest. Jeden doktor říkal, že to byla bolest pro holicistitidu, a další řekl, že slinivka břišní může být tak bolestivá. Také velmi tenké. Bolí to téměř 3 měsíce. Nikdo nic neříká. Piju Creona.

Zpráva byla změněna uživatelem dne 03/28/2010 ve 14: 18Správa byla uživatelem změněna na 28-03-2010 v 14:18

Fórum Self-Healing

Krásné ženy!

Milujeme tě!

Ansaraides NaviGator
Příspěvky: 4814 Registrováno: 09.9.2013, 08:07 Ocenění: 8 Umístění: Right Pohlaví: Muž:

Díky (a): 1400 krát Poděkoval: 2647 krát

Léčba žlučníku

Odeslat Ansaraides »13. února 2017, 19:33

Ošetření žlučníku

Zpráva Yelena2704 »15 února 2017, 19:38

Dobré odpoledne
Začnu téma, protože na mou žádost (díky!), Správce ukázal účast v mém problému.
Na pozadí neočekávaného virového onemocnění štítné žlázy (subakutní tyreoiditida) jsem byla pokryta neurózou, protože hormony se zbláznily a nemohly dlouho diagnostikovat diagnózu, bohužel se začal mechanismus detonace psychiky ((
Schz už dávno, díky bohu, projíždějící etapě, teď dočasně užívám l tyroxin, jak to doktor povzbudil. Neuróza létá aktivně.
Bohužel, neuróza vyústila v problémy se žaludkem a v té chile se žlučí. Na ultrazvuku, bylo zjištěno, že žluč má ohyb, odtok žluči není příliš, stěny jsou zahuštěné, žluč je tlustý, ale zatím není žádný kal, žádný písek, žádné kameny. Nicméně hořkost periodicky trápí.
Užíval jsem, jak bylo předepsáno, posledních šest měsíců Duspatalin, zmírňující křeče, livodex, ředící žluč. Ale myslím si, že něco matoucího.
Ale přečetl jsem jeden z fór o tom, jak pomohla Ogulovova masáž z dyskinézy gp. Po dohodě s administrátorem jsem se podíval na nejrůznější techniky a dal je sem žádat o komentář k informovaným lidem. Samozřejmostí je masáže.
Našel jsem zajímavé video o Chingizkhanově bodu a masáži:
Pro zobrazení odkazů musíte být přihlášeni do fóra.

Pak si přečetla, že místo duspatalinu by se měl užívat Odeston, kurzy artičoků - co si myslíte?

A pak jsem našel žlučovou masáž - je to dobrá ruční práce?
Pro zobrazení odkazů musíte být přihlášeni do fóra.
Je to možné ihned po jídle?

Ale z místa Ogulova
Pro zobrazení odkazů musíte být přihlášeni do fóra.
Zdá se, že je vše jasné, ale obávám se, že tam budu vyvíjet tlak a varhany mi dají velký pozdrav.

A další otázka je: akutní dysfunkce štítné žlázy (ale krátká, ne více než jeden a půl měsíce) by mohla způsobit tyto problémy? Nebo je to na vině více neuróz?

Ošetření žlučníku

Zprávy aenios »16 Února 2017, 07:49

Yelena2704 napsal (a): Zdroj citátu Dobré odpoledne!

A další otázka je: akutní dysfunkce štítné žlázy (ale krátká, ne více než jeden a půl měsíce) by mohla způsobit tyto problémy? Nebo je to na vině více neuróz?

Ansaraides NaviGator
Příspěvky: 4814 Registrováno: 09.9.2013, 08:07 Ocenění: 8 Umístění: Right Pohlaví: Muž:

Díky (a): 1400 krát Poděkoval: 2647 krát

Ošetření žlučníku

Příspěvek Ansaraides »16 Února 2017, 08:38

SAMOSMASÁŽ VNITŘNÍCH ORGÁNŮ

Tento text popisuje jednoduchou a jemnou masážní techniku, která je součástí břišní masáže, kterou lze bezpečně udělat pro sebe i pro blízké (podle tří pravidel). Komplexnější manipulace umožňují expertům. Dosažení pouze prvního kola masáže (popsaného níže), budete stále dosahovat výsledků, ne tak „rychle“, například pokud máte vážné onemocnění, místo dvou týdnů u odborníka se budete léčit v 1-2-3 měsících. Jste někde ve spěchu? Nemoci, které vyděláváme v průběhu let "tvrdá práce".

Doporučuje se, aby někdo provedl tuto masáž až poté, co jste obdrželi významný pozitivní výsledek masáže nebo v případě potřeby (blízký příbuzný je nemocný).

Pravidla vlastní masáže vnitřních orgánů:

    1. K mírné bolesti! Těžká bolest nemusí vydržet, uvolnit tlak na mírnou bolest!

2. Jedno kliknutí ne více než tři minuty! Je velmi důležité nezpůsobovat ischemii (hladinu kyslíku v tkáních). Ischemie se nejčastěji projevuje zvýšením akutní bolesti v oblasti, kde jste zablokovali krevní zásobení (ne vždy po ruce, ale nižší).
Pokud je bolest pryč, přeuspořádejte ruku bez čekání na tři minuty.
Pokud bolest nezmizí za tři minuty, stále pohybujte rukou. Poté, co se opět vrátíme k tomuto bodu, budeme s ní opět pracovat.

3. Opatrně stiskněte, jemně odstraňte ruku. Měkký neznamená slabý.

Masážní procedura vnitřních orgánů:

1. Hledáme první bod takto: od pupku ke dnu hrudní kosti odložíme 1/3, dva prsty vpravo (ne délku, ale šířku prstů). To je reflexní bod žlučníku. Zatlačíme na něj vertikálně (s přihlédnutím k tomu, že osoba leží na zádech, částečně se ohýbá kolena). Až do snadné bolesti. Někdy je v ruce pramínek, jak to bylo, nalévá žluč z močového měchýře do střeva.

Hlavními znaky úplného žlučníku jsou: závratě, nevolnost, bolest v spáncích a často i před hlavou, křeč kolen při dřepu, bolest v kolenou (nejčastěji vpravo). Stejně jako zažívací poruchy, chronická onemocnění nosohltanu (včetně rýmy, sinusitidy), hemoroidní a křečové uzliny, bolest v krku, pravém rameni a pod lopatkou, onemocnění kloubů. Odstranění žlučníku vede k zastavení trávení a kolapsu kloubu. V tomto případě je nutné provádět každodenní masáž jater, která vzrůstá na funkci žlučníku. Možné endokrinní poruchy (dysfunkce štítné žlázy), snížené libido, menstruační porucha.

Když stisknete tento bod, příznaky zmizí, například bolest hlavy v spáncích nebo přední část hlavy zmizí, nebo již „neplačí“ v dopravě, klouby jsou opět promazány a riziko zranění se několikrát snižuje (ve sportu).

2. Od prvního bodu vypálíme podél čáry 1/3 až po levé okraje. Projekce pankreatu.

Samotná žláza je poměrně hluboká a při masáži je často možné ji dosáhnout až po značném čase (týdenní denní masáže), až se všechny nadložní tkáně uvolní. Pokud jsou problémy ve žláze způsobeny natažením vazů žaludkem a omentem tenkého střeva, pak je jedinou účinnou léčbou abdominální masáž.

Každý bod tiskneme vertikálně.
Typická patologická patologie je diabetes (zvýšení nebo snížení hladiny cukru v krvi), alergie, kožní vyrážky, náchylnost k infekčním onemocněním, retardace růstu u dětí.

3. Pravá hypochondrium. Oblast jater. Začínáme na dvou prstech pod úhlem pobřežních oblouků. Nedotýkáme se svisle podél žeber a ne pod samotnými žebry, ale pod úhlem 45 °, jako by do hloubky. Projdeme dvakrát všechny hypochondrium shora dolů. Pokud se při tlaku objeví nevolnost a nevolnost, stiskněte první bod a přidržte jej, dokud bolest a příznaky přetékajícího žlučníku nezmizí. Pak pokračujte v masáži jater.

Příznaky nadměrné funkce jater: bolest v pravém hypochondriu, bolesti hlavy, žloutenka kůže, sucho v krku, bolest očí, podrážděnost, nespavost.

Symptomy selhání jaterních funkcí: střevní porucha, bolest v pánvi, bledá barva pleti, slabost a únava, deprese, snížené vidění a slepota. U žen může být prolaps dělohy, inkontinence moči, hemoroidy.

4. Levá hypochondrium. Zatlačte také dovnitř pod úhlem 45 °, procházející každým bodem shora dolů. Reflexní zóna sleziny.
Při poruchách ve slezině nosní a jiné krvácení (včetně dělohy) jsou možné hemoragické projevy.
Suché a bledé rty, změna chuti.

Všechny výše uvedené masáže společně tvoří "střechu domu".

5. Další bod: od úhlu pravé pánevní kosti k pupku 1/3. Plocha ileocekální chlopně, přechod tenkého střeva v tlustém. Zde je slepé střevo, dodatek, začátek vzestupné dvojtečky. Opuch ventily se často projevuje jako abdominální distenze (bakterie pronikají volnoběžným ventilem z tlustého střeva do tenkého, kde by neměly být), a stačí, aby byl edém odstraněn stiskem a odebráním dvou lžiček koprového semene vodou, poté zmizí břišní distenze.

Ve východní medicíně má tenké střevo silné spojení se srdcem. Když dojde k abdominální distenzi, diafragma a srdce ležící za ní se utáhnou, což vede k různým srdečním onemocněním, srdečním infarktům a syndromu náhlé smrti (usnul a nezobudil se - srdce se zastavilo, ale ukázalo se, že ve večerních hodinách jedl něco špatně).

6. Další ve spirále. Velká cívka. Projdeme každý bod a zvedneme se na pravé hrany; od levých žeber jdeme dolů,
na břiše. Dostatečně stlačujeme dutinu, asi 30 ° k horizontální rovině, aby nedošlo k tlaku na pararenální prostor. A ještě jedna zatáčka kolem pupku, někde 5-6 cm od pupku, tiskněte ve strmějším úhlu, asi 60 ° k horizontální rovině, na malou zatáčku. Pokud mentálně nakreslíte svislou osu přes pupek, pak budou všechny lisy ve vnitrozemí ve směru této osy. Je důležité nepohybovat orgánem (střevem) v nepřirozeném směru. Zde bych chtěl zmínit, že gynekologie žen začíná pod žaludkem a tenkým střevem. Edém v těchto orgánech zhoršuje prokrvení pánevních orgánů, což vede k různým problémům. Gynekolog léčí níže, pracuje pouze s důsledky nedostatečného zásobování krví, aniž by odstranil příčinu. Proč se stěhování do gynekologa stává pravidelným, komplikujícím životem celého těla s vedlejšími účinky drog a manipulací, následky operací atd.

Vlastní masáž břicha podle Ogulova.

Navel. Stiskněte jej svisle. Prostřednictvím toho můžeme z cév odstranit edémy, zlepšující prokrvení orgánů malých pánví, ledvin, dolních končetin.

Položky 5, 6 a 7 jsou kombinovány do "spirály".

Tam, kde je dobrý průtok krve, jsou odstraněny všechny infekce, zmizí nemoci, obnoví se normální pohyb a funkce orgánů. Považuji také za důležité, abyste věděli, že na připravenou půdu se dostanou jakékoli nemoci: paraziti k edému a orgány zbavené ochrany; chřipka a rakovina se objevují a vyvíjejí, když se pH krve pohybuje na kyselou stranu; houby, zkapalnění tkání a různé kýly s nedostatkem mědi, otok s nedostatkem tekutiny v těle. A tak dál a tak dále.

Tato masáž by se měla provádět každý den jednou v noci, ležet v posteli, když nejsi ve spěchu. Položte, ohněte si kolena a proveďte masáž břicha. Žádoucí ve stavu Reiki / Alive. Pro samostatnou práci je plastová lahvička s půl litrem perfektní, budete tlačit korkovou. Když bolest z břicha úplně zmizí, stačí provést masáž, jako profylaxi, jednou za dva nebo tři týdny, nebo za jakékoli nepohodlí. Například, jste na dovolené dnes a otrávit své tělo s přebytkem jídla pro vaše potěšení, doporučuji vám udělat masáž na druhý den, takže účinky otravy zmizí rychleji. Nebo něco není jíst.

Pocit je výsledkem stavu naší duše. Jaké programy (obrazy) jsou na něm otištěny, takový je náš život. Psychologická složka je velmi důležitá. Jako příklad navrhuji zavřít oči a úmyslně způsobit urážku a hněv. A zůstaň v tomto stavu alespoň minutu. Vzpomeňte si na reakce v těle v tomto okamžiku, napětí, tlak, bolest. A pamatujte si své zdravotní problémy. Spojení je zřejmé.
Viscerální sebe-masáž břicha. Video instrukce


Vlastní kontrola stavu při viscerální terapii

Po několika zasedáních viscerální terapie se pacient může naučit, jak ovládat svůj stav a okamžitě eliminovat porušování, která vznikají při práci jeho vnitřních orgánů. Například, self-help nebo viscerální self-terapie pro poruchy v žlučníku je že osoba, používat pěstí a prsty, provádí tlak v žlučníku dokud ne mírná bolest se objeví (obr. 1).

Na pozadí tohoto lehkého pocitu bolesti, který se projevuje na začátku procesu stimulace žlučníku, aniž by se změnila tlaková síla, je pauza provedena s časovým zpožděním. Když se úroveň vnímání bolesti zcela sníží nebo zmizí, pěst se při hledání bolesti pohybuje dolů podél hypochondria. Po nalezení další bolestivé zóny, podle stejného principu, se provádí nové tlačení - také s časovým zpožděním v bolestivé zóně, po které se pěst opět posouvá dolů hypochondrium.

Toto je děláno dokud ne celá oblast podél pravé hypochondrium (okolikelnoe prostor) je anestetizovaný. Počet vynucení denně je stanoven individuálně podle zdravotního stavu, ale nesmí překročit tři - ráno, v poledne a večer před spaním. Doporučuje se stimulovat žlučník na prázdném žaludku 30–40 minut před jídlem, nejprve v poloze na zádech, pak vsedě nebo v poloze vsedě.

Ve staroslovanské viscerální terapii byly široce využívány takové improvizované prostředky, jako jsou hliněné nádoby, skleněné nádoby, pevně zkroucené papírové nebo hadrové trubky se speciální impregnací. V další publikaci se podíváme na některé svépomocné techniky s využitím některých dostupných nástrojů.

Cholagogue Pro.Med.CS Praha Ursosan - recenze

Řeší problémy se žlučníkem v biliární dyskinezi a poruchách jater. Pomáhá uklidit obličej (játrové zrcadlo) a zbavit se nepříjemných pocitů po prázdninách. Schéma mi bylo přiděleno.

Mám biliární dyskinezi (zúžené kanály, nepravidelné ohýbání). To znamená, že žlučník nemůže být snadno odstraněn ze žlučníku, a v důsledku toho bolestivé pocity, bolest v opasku a další nepříjemné symptomy.

Kromě toho může být samotná žluč silná a je obtížné ji opustit i úzkými kanály. Stagnuje a tvoří kameny.

Jsem docela spokojený se svým zdravím (i když je na čase, abych to udělal dlouho, 35 v mé době), ale když více než 5 mých dobrých známých a 2 blízcí přátelé odstranili žár v poměrně mladém věku, zazvonil jsem na zvonek a spěchal vidět lékaře, jak se ukázalo - ne nadarmo.

V mém případě 2 body vedly k problémům s žlučníkem:

první - problém s ohýbáním v kanálech žlučníku (to je běžnější u dospívajících a mnoho z toho přerůstá), ale já jsem byl zvlášť šťastný, místo postavy teenagera, mám jeho žlučovody.

druhá- Odkud pochází žluč? produkuje játra.

proto, jestliže játra jsou přetížená, pak to produkuje více žluči a to je více obtížné pro žluč stáhnout. To je důvod, proč mnoho lidí po svátcích a svátcích, těžkosti v žaludku, bolestích podvazků, bolesti pod žebry a jiných nepříjemných pocitech (bohužel, i přes ty nejtypičtější příznaky popsané na internetu, jsou ty, které bychom si nemysleli je to žluč - v mém případě více než 3 roky jsem si byl jistý, že moje slinivka břišní je zlobivá a užívá si vhodné léky).

Správná diagnóza byla provedena lékařem po vyšetření, ultrazvuk břišní dutiny a odpovídající krevní testy: v žlučníku byl odhalen stázový žluč (kameny, dobré, nedosažené, ale bylo jich dost).

Ale, jak se mi zdá, už na ultrazvuku, všechno bylo zřejmé - kanály byly zúžené, ohyb není správný, žluč je plná vlnky, sraženiny žluči a vloček.

Také mi byla předepsána léčba, zatímco lékař doporučil dodržovat dietu (vyloučit smažená, kořeněná a jiná nebezpečí), ale pokračoval jsem v obvyklém způsobu stravování.

Nyní o samotném léku a léčebném režimu:

První dávka přípravku Ursosan byla předepsána v kombinaci s Gepabenem (lék na čištění jater) a Duspatalinem (antispasmodikum, které se používá hlavně ke zmírnění křečí v břiše).

A to je nejsprávnější a nejúčinnější kombinace, nejpravděpodobnější princip léčby (mám na mysli princip práce s drogami: očištění jater a zmírnění křečí, ne nutně s těmito léky, i když je považuji za velmi účinné).

Kolik pilulek potřebujete:

Gepabene a Duspatelin 30 minut před jídlem 3x denně, 1 tableta.

Ursosan 2-3 kapsle v noci.

Chcete-li pochopit 2 nebo 3 kapsle, musíte se podívat, jak často budete pobíhat, abyste vyčistili střeva.

Je-li turistika na bílého přítele ne více než dvakrát denně a vaše váha je více než 60-70 kg. - pak 3 tablety,

Pokud výlety do místnosti čištění více než 3x denně a na první a na druhý a třetí den, pak to stojí za to zůstat na 2 tablety.

Pokud je vaše počáteční hmotnost nižší než 60 kg, pak také 2 tablety.

Principem je, že hepaben čistí játra, duspatelin zmírňuje křeč a žluč ze žluče jde do střev bez překážek, z takového množství žluči se stává podrážděný a začíná se zbavovat nepříjemných žluč (a všeho, co je zbytečné).

V souladu s tím, v 2-3 dny hlavní tok žluče vyjde a výlety do místnosti s bílým přítelem nebude tak časté.

Kromě předepsaného léčebného režimu, na doporučení lékaře, vždy používám tento lék před jídlem a po něm, aby se uvolnila žluč z toho, co mu játra odmění.

Vezměte si lék v noci, nejlépe bezprostředně před spaním, na čase nezáleží, dává smysl, že se nepohybujeme a nedáváme další zátěž a žluč se tiše otevírá. V noci, játra neřídí žluči a žluč, klidně bez přetížení, je propuštěn.

Vyzkoušela jsem jiné léky (analogy), ale nefungují tak efektivně (všiml jsem si zjevného hacku), nebo mi prostě neseděli.

Chic lék, ale nezneužívejte ho, protože musí být schopna pracovat sama.

Ujistěte se, že pijete přesně tento průběh - balení po 100 tobolkách, pak použijte, je-li to nutné, vyložení žluči z bohaté absorpce potravin a alkoholu.

Díky čistému játru a žluči nám tedy náš obličej říká díky hladké a čisté pokožce mnoho. Nicméně, na začátku léčby může být nějaký vyrážka (což je docela logické), protože tolik věcí se dostane do střev, které člověk může reagovat.

Další plus, pokud trpíte zácpou, s použitím této drogy je nepravděpodobné, že by problém.

důležité Důležité:

Pokud máte kameny, pak před použitím nezapomeňte navštívit lékaře. Žluč začne pracovat, a pokud je kámen velikosti potrubí, může se uvíznout v žluči. Lze použít pouze s drcenými kameny, malými kameny nebo vločky.

V případě potřeby rozpustit cholesterolové kameny Ursosan lze užívat pouze v případě, že kameny jsou rtg-negativní, jejich velikost není větší než 15 - 20 mm v průměru. Je také nutné, aby žlučník dobře plnil svou funkci a celkový počet kamenů v něm nesmí překročit polovinu objemu orgánů. Pro úspěšné rozpuštění žlučových kamenů s Ursosanem je navíc nutná dobrá propustnost cystických a společných kanálků, podél které se žluč vylučuje do dvanácterníku. Použití kapslí Ursosan po dobu delší než 1 měsíc vyžaduje pravidelné sledování aktivity transamináz (AsAT, AlAT). V prvních třech měsících léčby se aktivita enzymů stanoví jednou za čtyři týdny. Aktivita transamináz je dále monitorována jednou za tři měsíce. Kromě biochemické analýzy krve by měl být během podávání přípravku Ursosan každých šest měsíců prováděn kontrolní ultrazvuk (ultrazvuk) vyšetření žlučových cest. Po rozpuštění žlučových kamenů je nutné profylakticky prodloužit podávání Ursosanu o další 3 měsíce. Toto opatření je nezbytné k úplnému rozpuštění zbytků kamenů, jejichž velikost neumožňuje jejich detekci různými metodami průzkumu, stejně jako zabránění vzniku nových kamenů v budoucnu.

Zobrazení z recepce:

Třetí den odběru léku jsem si uvědomil, jak je to pro mě snazší, bolest a nepohodlí se postupně začínají odcházet a po 10 dnech jsem byl připraven ukončit léčbu, protože Nechápal jsem, proč potřebuji pilulky vůbec, když se cítím tak dobře. Zapomněla jsem, že to bylo bolestivé, když jsem seděla po jídle, praskla pod žebry, takže se zdálo, že tam něco praskne.

Až do konce jsem ale strávil celý průběh Gepabene / Duspatelin / Ursosan a během dalších 3 - 4 měsíců mě ta žárka téměř bez přestávky porodila, dokonce jsem bez problémů prošla několika hody, o kterých jsem mohla jen snít dříve.

Droga opravdu funguje, teď je to vždy v mé lékárničce a jsem tak vděčný doktorovi, že mi to předepsal, Další osvědčené léky, účinnost je několikrát horší.

Nepozorovaly se žádné významné vedlejší účinky, pokud: t

- první 2-3 dny ve formě častých cest do čištěného prostoru;

- když je žlučník plný, žluč z něj se může dostat nejen do jícnu, ale i hrdlo se může zvednout (někdy se děje zvracení. Ale měl jsem štěstí, jen několikrát jsem se zroloval, ale bylo to v pořádku).
Vzhledem k jeho tloušťce (zejména pokud byla stagnace žluči), je tak silný, že nespaluje, ale spaluje sliznice.

Prvních pár dní jsem měl pocit, že se jí dostane do úst. cítil chuť a hořkost. ale naštěstí v prvním týdnu všechno šlo dobře po skončení recepce a po opakovaném příjmu se nic takového nestalo.
I když jsem měl stejné pocity, než jsem si vzal lék v období exacerbace, ani jsem si o tom hned nevzpomněl (díky těm, kteří kladou otázky, včetně osobních zpráv, díky vám existuje možnost přidat užitečné informace k recenzi)

Cena za 100 kapslí 1350-1500 rub.

Cena za 50 kapslí 720-800 rub.

Indikace pro použití

Tobolky Ursosan se používají pro širokou škálu onemocnění jater, jakož i pro prevenci poškození toxických orgánů při práci v nebezpečných odvětvích nebo při užívání drog, které mají negativní vliv. Následující indikace jsou přímými indikacemi pro použití kapslí Ursosan: t

  • Žlučové onemocnění, které probíhá bez komplikací (tobolky se užívají k rozpuštění kamenů v žlučníku, stejně jako k zabránění jejich vzniku po cholecystektomii).
  • Chronická aktivní hepatitida.
  • Akutní hepatitida.
  • Chronická a akutní virová hepatitida.
  • Chronická opisthorchiasis.
  • Toxické poškození jater, včetně léčivých nebo alkoholických.
  • Alkoholické onemocnění jater.
  • Nealkoholická steatohepatitida.
  • Primární biliární cirhóza.
  • Primární cholangitida, pokračující se sklerózou žlučových cest.
  • Cystická fibróza jater.
  • Atresie (nedostatečný vývoj v prenatálním období) intrahepatické žlučovody.
  • Dyskineze žlučových cest.
  • Žlučová refluxní gastritida a refluxní ezofagitida.
  • Syndrom trávicích poruch spojených s biliární dyskinezí a patologií žlučníku.
  • Prevence negativního vlivu hormonálních antikoncepčních prostředků a protinádorových léčiv na játra.

Navíc:

Posílení imunitní funkce působením Ursosanu se dosahuje následujícími reakcemi: 1. Snížení počtu antigenů slučitelných s tkáněmi na buňkách jater a žlučových cest. 2. Normalizace množství interleukinu-2. 3. Normalizace aktivity T-lymfocytů. 4. Normalizace počtu eosinofilů.

Složení:

Tobolky Ursosan obsahují jako aktivní aktivní složku kyselinu ursodeoxycholovou. Jedna tobolka obsahuje 250 mg této látky. Dnes, jméno “ursodeoxycholic kyselina” je doporučena pro použití jako mezinárodní non-proprietární jméno, ale v Rusku tam byl historicky tradice volat tuto chemickou látku “ursodeoxycholic kyselina”. Jako pomocné složky kapsle Ursosan obsahuje následující látky: kukuřičný škrob; stearát hořečnatý; koloidní oxid křemičitý; oxid titaničitý; želatina.

Interakce s jinými léky:

Současné užívání antacid s obsahem hliníku (např. Almagel, Gastal, atd.) Nebo cholestyramin snižuje účinnost přípravku Ursosan.

Současné užívání Ursosanu s následujícími léky snižuje jeho aktivitu při rozpouštění žlučových kamenů: Clofibrát; estrogeny (např. estradiol, estriol, atd.); Neomycin; progestiny (například Desogestrel, Didrogesteron, Levonorgesterl, Linestrenol, Megestrol, Medroxyprogesteron, atd.).

Doufám, že moje recenze je pro vás užitečná!

Krása, zdraví a všechno nejlepší!

Močový měchýř jako fórum bolí

PO MEDICINE

Jak ten žlučník bolí

Jak ten žlučník bolí

Žlučník je nejdůležitějším orgánem trávicího systému. Jeho hlavní funkcí je akumulovat a koncentrovat žluči produkovanou játry, která se později používá k trávení potravy. Pokud selže žlučník, celý trávicí systém se zhroutí jako dům karet.

Proč ten žlučník bolí?

Patologie žlučníku (stejně jako jakýkoliv jiný orgán trávicího systému) se nejčastěji vyskytují na pozadí nezdravé stravy. Použití mastných, kořeněných a slaných potravin, systematické přejídání nebo nevyvážená strava způsobují, že žlučové orgány pracují intenzivně. Gastrointestinální problémy mohou vyvolat hormonální poruchy (těhotenství, menopauza) nebo sedavý způsob života.

Jak zranění žlučníku?

Jakými spolehlivými známkami lze zjistit, že je to žlučník, který bolí, a ne další vnitřní orgán? K tomu musíte provést vlastní vyšetření a věnovat pozornost následujícím bodům. To je:

  • Lokalizace bolesti. Žlučník se nachází pod pravým horním kvadrantem, takže nepohodlí obvykle pochází z této oblasti. Bolest se může rozšířit po pravé straně těla a dát na stranu, hrudní kosti, pod lopatkou nebo dokonce krk. Ve vzácných případech se může v epigastrické oblasti objevit bolest.
  • Povaha bolesti. Většina onemocnění žlučníku (například biliární dyskineze nebo cholelitiáza) se vyznačuje tupou bolestí po dlouhou dobu. Pokud se bolest v pravém hypochondriu objeví náhle nebo se projeví záchvaty křeče, pak je to jistý znak cholecystitidy.
  • Zvýšení teploty. U téměř všech onemocnění žlučníku je pozorována vysoká tělesná teplota - více než 39 ° C. Horečka navíc zhoršuje zdraví pacienta.
  • Nevolnost a zvracení. Tyto příznaky doprovázejí mnoho patologických stavů zažívacího systému, nicméně pro problémy se žlučníkem mají tyto příznaky specifické rysy. Takže v zvratcích je přítomna žluč, takže v ústech je výrazná hořkost nebo "kovová" chuť.
  • Změna barvy pleti. Dalším skutečným znakem onemocnění žlučníku je žloutenka. Kůže se stává neestetickou žlutou barvou, protože odtok žluči je narušen a tělo začíná intoxikovat.
  • Poruchy křesla. Dlouhodobá zácpa nebo naopak průjem by měl také pacienta upozornit. Charakteristickým příznakem onemocnění žlučníku je změna barvy (zabarvení) stolice.

Diagnostika

Spolehlivě zjistíte toto nebo že onemocnění žlučníku je možné pouze po důkladné diagnóze. Pokud zjistíte, že většina uvedených příznaků přesně popisuje váš zdravotní stav, okamžitě kontaktujte svého gastroenterologa. Lékař předepíše ultrazvuk žlučových cest, FGDS a řadu laboratorních testů. Komplexní diagnóza pomůže rychle identifikovat onemocnění žlučníku a zahájit adekvátní léčbu.

Speciálně pro: Lékařský portál - http://pomedicine.ru

Prostřednictvím internetu si můžete koupit bez jakýchkoliv potíží. Kladivo ve vyhledávacím poli - kde koupit tekutý extrakt solyanka holmova a vyhledávač nabídne mnoho míst, kde si můžete koupit. Yandex a Google pomáhají.

Mám to samé. Další lechtání v krku a dává do ucha. Dlouho jsem hledal příčiny mých symptomů a postupně jsem zjistil gastroezofageální reflux. Nyní začala léčba.

Mám příčiny suchého kašle pro gastroezofageální reflux.

Nejčastější příčinou je právě tlakový ráz. Z vlastní zkušenosti vím. I když každý může být jiný.

Ostropestřec mariánský Nádherná rostlina pro léčbu jater. Mimochodem, soudě podle článku, mléčný bodlák léčí nejen játra. Ale nechci o tomto článku psát a nechat si vlastní recenzi. Často nakupuji a pijím mléčný bodlák. Opravdu mi pomáhá. Piju hodně léků a jídlo dokonale odstraňuje všechny toxiny z jater a udržuje je zdravé.

Myslím, že protein pro dívky rozhodně není potřeba, zvláště umělý. to znamená z chemie

Je mi jedno, jestli je sádlo špatné nebo ne. Snědla jsem to a bude to jíst. Někdy vaříme polévkový dům, nakrájíme slaninu, kartáčovaný česnek, chléb, majonézu a ticho u stolu! Všechny hladové tiše plněné žaludky)) A radím vám!

A stále jsem čekal, až se na tomto místě objeví podobný článek, ale zřejmě mi to někdo poradil. Soudě podle toho, co je zdroj na konci článku. Článek jasně doporučil. A udělali správnou věc! Z vlastní zkušenosti vím, že pokud zjistíte sílu jít touto dlouhou cestou k léčbě urolitiázy touto metodou! Už jste vyhráli! A brzy se přesvědčete. Příroda, a to, kořeny slunečnice vyřeší vaše problémy s kameny FOR LONG a může dokonce FOREVER!

Kdo by neřekl nebo psal v chytrých článcích. Pouze člověk může přestat pít. Nepotřebuje pomoc specialistů nebo příbuzných. Prostě přestal pít a všechno! Už nikdy nepřivádí k ústům sklenku silných nápojů. Totéž lze říci o kouření. Pokud se rozhodnete přestat pít, to je, přišel k této myšlence a uvědomil si to. Znchit jen hodit a otočit stránku!

Je to velmi hrozné onemocnění, které by nemělo být dovoleno, a pokud již máte toto onemocnění, okamžitě podnikněte kroky. Infekce ničí ledviny a vytváří pro majitele spoustu problémů. Doporučuje se to vše v nemocnici a pod dohledem.
Můžu poradit s řadou léků pro líné. Nolitsin. Frodonin, 5NOK, Furamag, Norfloxacin. Tam jsou jiní, ale to určitě pomůže. Je pravda, že je všechno lepší, jděte k lékaři a neošetřujte sami.

Jak přesně bolí žluť?

6. Host 31.10., 16:39:31 [1659393625]

Mám od mládí dyskinezi. Nebyly tam žádné kameny, ale bylo tam zavěšení. A bolest byla v pravém hypochondriu takového brnění nebo trvalého tupého charakteru. A ano, těžkost, nevolnost, nevolnost může být, hořkost v ústech. Celý život pravidelně piju choleretic. A slinivka ve mně, jestli to bolí, pak častěji vlevo, jako by to bolelo, to se chopí.

7. autor | 10/31/16: 16:23 [2295440993]

zbývá vyjasnit, zda jsou játra zvětšena, posunuta dolů v důsledku emfyzému, vytažena v důsledku plicní fibrózy nebo jinak, protože síť obvykle vede k hromadění plynu v játrovém úhlu tlustého střeva, je tu palpatická citlivost v periosteu a ve vývodech interkonstálních nervů, je zde tekutina v pravé pleurální dutině, zda je žaludek plný (pylorický edém, pylorický spazmus), ať už je to glissonit, diafragma, ve standardní verzi žaludku je bolest v bodě jeho projekce na přední stěně břicha, biliární dyskineze může způsobit podobnou bolest Otok, cholangitida, duodenitida, poranění hlavy rakovina podzheludonoy porušením výtok sekreta.sama vlastní pálení žáhy o ničem ukazuje dále, že tělo zbaví přebytku kyseliny a slabé jícnového svěrače (+/- refluxní ezofagitida)


Zde je pocit, že hoří nebo kolitida s projekcí na přední stěně břicha, jako kdyby hořela přímo pod masem, nevím, jak to vysvětlit. A s palpací nikdy nikde neublíží. Nevím, co to je. Ale zdá se, že slinivky břišní v hloubce, ještě blíže k zádům. A tady, jak to bylo, blízko povrchu. Tam jsou malé skoliózy, například, to může dát tlak na žebra. Ale bolest je taková, jako by hořela, ale netlačila.

8. autor | 31.10., 16:48:45 [2295440993]

Popu gastal začít. Pálení žáhy zatím.

9. elli48 | 31.10., 21:50:41 [966048726]

měli jste pankreatitidu, žlučové kameny nemají akutní bolest, ale prostě pocit těžkosti.


Jo, nestane se to, jak! Poslouchej, děvče, řeknu vám, jak žlučové kameny ublíží, jako by byl pod žebrem vypuštěn ježek a tam začal narovnávat své jehly, pekelná bolest, jen záchrana sanitky, stříleli do žíly. Začíná, ano, po kousku, těžkost, nevolnost a ozáření světla pod pravým lopatkou.

10. autor | 01.11., 09:37:40 [2295440993]

Jo, nestane se to, jak! Poslouchej, děvče, řeknu vám, jak žlučové kameny ublíží, jako by byl pod žebrem vypuštěn ježek a tam začal narovnávat své jehly, pekelná bolest, jen záchrana sanitky, stříleli do žíly. Začíná, ano, po kousku, těžkost, nevolnost a ozáření světla pod pravým lopatkou.


Děkuji, budu poslouchat pocity.

a na začátku útoku, když ho stisknete, bolí? Je vůbec citlivý na tlak?


Ano, nepamatuju si, že jsem v roce 2003 zmáčkl do pekla
s pocitem těžkosti, tvrdý, pak velmi tvrdý, pak jehly.
Proč neuděláte ultrazvuk?
Obchod je 20 minut a bude zde obraz žluče, slinivky a jater.
Mimochodem, pro mě byly na UZI diagnostikovány žlučové kameny.

13. Victoria 02.11., 19:02:56 [4031098025]

Můj přítel je pozorován s kamenem v žlučníku ošetřeném na čínské klinice. Řekli jsme jí o operaci ao ničem jiném, že se bojí operace, je pozorována na té klinice asi dva týdny, říká, že výsledky jsou před lisováním kamene, teď se cítí mnohem lépe.

14. Ellie48 02.11., 23:12:15 [1215694196]

Kéž vám Bůh dá trpělivost a zdraví vašeho známého, po operaci jsem dostal kameny, ani si nedokážu představit, co by se dalo rozpustit, možná kyselina sírová. Domnívám se, že všechny tyto léky, pokud pomáhají žluči, poškodí jiné orgány, v naší medicíně už takové léky jsou, přečtěte si seznam vedlejších účinků.

15. Baidos 16.06., 21:44:46 [1974571754]

Můj přítel je pozorován s kamenem v žlučníku ošetřeném na čínské klinice. Řekli jsme jí o operaci ao ničem jiném, že se bojí operace, je pozorována na té klinice asi dva týdny, říká, že výsledky jsou před lisováním kamene, teď se cítí mnohem lépe.

Uživatel stránek Woman.ru chápe a přijímá, že nese výhradní odpovědnost za veškeré materiály, které mu částečně nebo úplně zveřejnil pomocí služby Woman.ru.
Uživatel stránky Woman.ru zaručuje, že umístění materiálů, které jim byly předloženy, neporušuje práva třetích osob (včetně autorských práv), aniž by tím byla dotčena jejich čest a důstojnost.
Uživatel stránky Woman.ru zasláním materiálů se tedy zajímá o jejich publikování na stránkách a vyjadřuje svůj souhlas s jejich dalším použitím redakcemi stránek Woman.ru.
Veškeré materiály webu Woman.ru, bez ohledu na formu a datum umístění na webu, mohou být použity pouze se souhlasem redakce webu. Bez písemného svolení vydavatele není možné znovu vytisknout materiály z časopisu Woman.ru.

Redaktoři nezodpovídají za obsah reklam a článků. Názory autorů se nemusí shodovat s názorem redaktorů.

Materiály umístěné v sekci Sex se nedoporučují pro osoby mladší 18 let (18+).

Když navštívíte stránku woman.ru, souhlasíte s podmínkami používání služby Woman.ru. včetně a z hlediska cookies.

Síťová publikace Woman.ru (Mediální certifikát EL č. FS 77 - 65950, vydaný Roskomnadzor 10. června roku).

stáze žluči u cholecystitidy, jak se léčit?

dobré odpoledne Chci požádat o radu, kdo zachází s tím, co: Mám stázu se žlučí s nekalistou cholecystitidou (ohnuté v žluči, žádné kameny), gastritidou, onemocněním slinivky břišní před měsícem (vlevo pod žebrem), vypil nexium, duspatalin, kreon, nyní jen občas tahal za žebro, ale bolest v žlučníku je stále tam, následuji dietu číslo 5, ztratila jsem váhu, piju Duspatalin, Creon, byla u doktora, řekla, že bude postupovat postupně, ale kdy. může hofitol pít? nebo něco jiného?


ale bolest v žlučníku je stále tam


Pokud to není tajemství, jak můžete mít žlučník, můžete to popsat? Mám podobné problémy, během dne můžu být několikrát nemocný pod žebry vpravo, 7-8 cm nad a 4 cm vpravo od pupku, někde tam. Někdy hoří bolest. Jeden doktor říkal, že to byla bolest pro holicistitidu, a další řekl, že slinivka břišní může být tak bolestivá. Také velmi tenké. Bolí to téměř 3 měsíce. Nikdo nic neříká. Piju Creona.

Zpráva byla změněna uživatelem dne 03/28/2010 ve 14: 18Správa byla uživatelem změněna na 28-03-2010 v 14:18


a jak máte žluk, můžete popsat?


pod žebry napravo, bolest v žluči v blízkosti žaludku vpravo, jako by byl močový měchýř nafouknutý, bolí při stisknutí, obvykle se to děje na prázdném žaludku nebo 2 hodiny po jídle, a někdy táhne vlevo pod žebra, to je teď a před měsícem a půl s bolestí v žluči, jak je popsáno, pak průjmem a bolestí v břiše, a pak to začalo bolet na levé straně pod žebry (slinivka), po zkoumání FGS a ultrazvuku, bylo zjištěno, že to byl reflux, tj. žluč je vhozena do žaludku a otravná, a proto je problém se stolicí (vypil nexium, duspatalin - nesnesitelnou bolest vlevo pustil) a doktor mi řekl, že dieta by měla být užívána 5-6krát denně - aby žluč fungovala ale někdy to ještě bolí a kvůli tomu nemůžu přestat pít Duspatalin, stejně jako můžete pít. Včera jsem začal pít půl lžíce Hofitolu před jídlem třikrát denně, bolest nevypadla moc, ale stále vlevo, pak vpravo.


,po zkoumání FGS a ultrazvuku se ukázalo, že se jedná o reflux, tj. žluč je hozen do žaludku a nepříjemný


Odhalila jsem to samé. Takže žár. Máte zvýšenou tvorbu plynu?


tak by se spustila žluč,


Bylo mi také řečeno, že toto je možná psychosomatika. Gallstone funguje stejně jako dýchání, tep. Tedy podvědomě. Stále mám IRR a silně ovlivňuje žluč. Funguje, když chce, je trochu nervózní a okamžitě žluč jde, a když je to nutné, nemusí to fungovat. (


řekla, že bude postupná, ale kdy.


Měl jsem to samé před 10 lety. Trvalo to 2-3 měsíce. Ale pak jsem měl silnou pobídku a nebyl čas, abych onemocněl. A teď sedím doma s dítětem, nemám moc co dělat, takže jsem onemocněla. Již 3 měsíce neprojdou. Myslím, že v létě po dovolené na moři pustil. doufejme